Info

Mikä?
Rat-art on siis yhdenmiehen pienyritys, joka tarjoaa pääasiassa digitaalisen median palveluita. Yritys on vastikään perustettu, mutta kokemusta on karttunut n. 10 vuotta erinäisten projektien ansiosta. Sivustoja on tehty muutamia kymmeniä, verkkokauppoja muutamia ja sitte muita alan töitä varmastikkin satoja. Olemme siis edullinen, nopea ja helposti lähestyttävä toimija ja meille asiakastyytyväisyys on tärkeintä!

Kuka?
Juho Virkkala olen 30-vuotias Keski-pohjanmaan kasvatti, sittemmin on Tamperelaistunut. Nuoresta asti asiaan paneutunut mies, jolle graafinen suunnittelu on ollut lapsesta asti mielenkiintoisin työ mitä kuvitella saattaa. HTML, PHP ja CSS koodauksen pariin eksyin noin 15-vuotiaana velipojan harrastuksien kautta tietotekniikasta kiinnostuneena. Ensimmäisen verkkosivut ulkopuoliselle taisin tehdä 18-vuotiaana käsin koodaamalla tietenkin. Sittemmin verkkosivujen kanssa on tullut puljailtua useita vuosia erinäisten toimeksiantojen myötä. Tänä keväänä kuitenkin päätin pistää yrityksen pystyyn n. 6 vuotta asiaa päässäni pyöritelleenä.

Yhteistyö:

Olemme vankassa yhteistyössä Mainosrengit nimisen yrityksen kanssa. Jos haluatte valmista painomateriaalia pelkän designin sijaan, sekin onnistuu!

Ota meihin yhteyttä, niin saadaan teillekkin ulkoiset asiat kuntoon kertaheitolla!