Info

Mikä?
Rat-art on siis yhdenmiehen pienyritys, joka tarjoaa pääasiassa digitaalisen median palveluita. Yritys on vastikään perustettu, mutta kokemusta on karttunut n. 10 vuotta erinäisten projektien ansiosta. Sivustoja on tehty muutamia kymmeniä, verkkokauppoja muutamia ja sitte muita alan töitä varmastikkin satoja. Olemme siis edullinen, nopea ja helposti lähestyttävä toimija ja meille asiakastyytyväisyys on tärkeintä!

Kuka?
Juho Virkkala olen 33-vuotias Keski-pohjanmaan kasvatti, sittemmin on Tamperelaistunut. Nuoresta asti asiaan paneutunut mies, jolle graafinen suunnittelu on ollut lapsesta asti mielenkiintoisin työ mitä kuvitella saattaa. Nettisivujen tekeminen jäi, koska en ehdi graafiselta puolelta noihin paneutumaan enää. Olen ihminen joka haluaa kehittyä jatkuvasti ja siksi parannan joka kerta, kun jotain tehään.

Yhteistyö:

Olemme yhteistyössä useiden mainosalan yritysten kanssa joten voimme tehdä materiaalia melkein minnepäin suomea tai maailmaa tahansa. Asennus onnistuu sitten paikallisen yrityksen kanssa.

Ota meihin yhteyttä, niin saadaan teillekkin mainonta asiat kuntoon kertaheitolla!